Dit buffet bestaat uit:Koude (voor)gerechten:- Carpaccio met parmezaanse kaas en basilicumdres.- Salade frutti di mare (zeevruchtensalade).- Proscuitto di parma met verse meloen.- Vitello tonato (kalfsrosbief met tonijnmayonaise).- Taartje capresse (mozzarella, tomaat en basilicum).- Gemengde salade met rucola, zongedroogde tomaat en basilicumdressing.- Focaccia, ciabatta, pesto, aioli en tapenade.Warme (hoofd)gerechten:- Varkensoester met parmaham en salie jus.- Gamba’s in licht pikante vissaus.- Penne Pasta alfredo (aangemaakt met romige saus van truffel en hamblokjes).- Rozevalaardappels uit de oven met tijm.•Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €32,00 per persoon.•Dit is inclusief suikerrietborden en bestek.•Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra.
HapjesDeluxe
Design by Hapjes deluxe catering 2024
Heeft u allergieën.
Heeft u of een gast van u een allergie, meld het ons dan. Wij kunnen veel producten zonder allergenen voor u maken.
Wilt u liever vegetarisch
of Vegan.
Wij kunnen veel hapjes en broodjes en borrelplanken etc. ook vegetarisch/vegan bereiden.
‘’Samen eten is olie voor de vriendschap’’ Felix Timmermans
Wilt u toch liever een persoonlijk gesprek voor een wat grotere bestelling, maak eerst een afspraak met ons en wij komen vrijblijvend bij u langs of u kan bij ons langskomen.
Italiaans buffet:
‘’De ontdekking van een nieuw gerecht draagt meer bij tot het menselijk geluk dan de
ontdekking van een nieuwe ster ‘’ Brillat-Savarin
Dit buffet bestaat uit:Koude (voor)gerechten:- Carpaccio met parmezaanse kaas en basilicumdres.- Salade frutti di mare (zeevruchtensalade).- Proscuitto di parma met verse meloen.- Vitello tonato (kalfsrosbief met tonijnmayonaise).- Taartje capresse (mozzarella, tomaat en basilicum).- Gemengde salade met rucola, zongedroogde tomaat en basilicumdressing.- Focaccia, ciabatta, pesto, aioli en tapenade.Warme (hoofd)gerechten:- Varkensoester met parmaham en salie jus.- Gamba’s in licht pikante vissaus.- Penne Pasta alfredo (aangemaakt met romige saus van truffel en hamblokjes).- Rozevalaardappels uit de oven met tijm.•Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €32,00 per persoon.•Dit is inclusief suikerrietborden en bestek.•Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra.
Wilt u toch liever een persoonlijk gesprek voor een wat grotere bestelling, maak eerst een afspraak met ons en wij komen vrijblijvend bij u langs of u kan bij ons langskomen.
Heeft u allergieën.
Heeft u of een gast van u een allergie, meld het ons dan. Wij kunnen veel producten zonder allergenen voor u maken.
Wilt u liever vegetarisch
of Vegan.
Wij kunnen veel hapjes en broodjes en borrelplanken etc. ook vegetarisch/ Vegan bereiden.
‘’Samen eten is olie voor de vriendschap’’
Felix Timmermans
‘’De ontdekking van een
nieuw gerecht draagt meer
bij tot het menselijk geluk
dan de ontdekking van een
nieuwe ster ‘’ Brillat-Savarin