Web
Analytics
"text": "#0f0", "border": "#0f0" } }, "content": { "message": "A&C hapjes deluxe maakt gebruik van Cookies.", "dismiss": "Sluit!", "link": "Meer weten" } })});
© Hapjes deluxe 2023
Hapjes deluxe

Info

Het seizoens buffet is een wissellend buffet met producten van het seizoen. Van april tot en met juni hebben wij het onderstaande buffet voor u. De prijs van dit buffet is vanaf €28,75 per persoon. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra. Te bestellen vanaf 10 personen.
Voorjaars buffet
Prijs per persoon €28,75
Voorjaarsbuffet

Voorjaarsbuffet

Dit buffet bestaat uit: Koude (voor)gerechten - Gerookte zalm met notensla, rode ui en truffelmayonaise. - Spaanse ham met een salade van paprika, gedroogde tomaat en olijven. - Pasta salade met garnalen. - Gerookte kuikenborst met veldsla, cerise tomaatjes en balsamico dressing. - Salade van krieltjes met lente ui, spekjes en crème fraîche. Geserveerd met diverse soorten brood, kruidenboter en tapenade. Warme (hoofd)gerechten - Boeuff bourguignon (mals gestoofd rundvlees) of Lamsstoofpotje (meerprijs €3,50 p.p) - Zalmfilet met romige dille saus of vispannetje met gamba’s met romige dille saus (meerprijs €3,50 p.p.) - gemengde voorjaarsgroenten. - partjes rozeval aardappel met tijm en zeezout. - Gemengde salade met stukjes ananas, augurk, croutons en kwarteleitjes. Dessert - Drie soorten bavarois met vers fruit en slagroom (meerprijs €5,00p.p.) - Panacotta met frambozen compote (meerprijs €5,00p.p.)
Luxe catering voor iedereen...
Bel ons tel: 013-5714094
Catering
Desserts Desserts
© Hapjes deluxe 2023

Info

Het seizoens buffet is een wissellend buffet met producten van het seizoen. Van april tot en met juni hebben wij het onderstaande buffet voor u. De prijs van dit buffet is vanaf €28,75 per persoon. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra. Te bestellen vanaf 10 personen.
Voorjaars buffet Desserts
Prijs per persoon €28,75
Voorjaarsbuffet

Voorjaarsbuffet

Dit buffet bestaat uit: Koude (voor)gerechten - Gerookte zalm met notensla, rode ui en truffelmayonaise. - Spaanse ham met een salade van paprika, gedroogde tomaat en olijven. - Pasta salade met garnalen. - Gerookte kuikenborst met veldsla, cerise tomaatjes en balsamico dressing. - Salade van krieltjes met lente ui, spekjes en crème fraîche. Geserveerd met diverse soorten brood, kruidenboter en tapenade. Warme (hoofd)gerechten - Boeuff bourguignon (mals gestoofd rundvlees) of Lamsstoofpotje (meerprijs €3,50 p.p) - Zalmfilet met romige dille saus of vispannetje met gamba’s met romige dille saus (meerprijs €3,50 p.p.) - gemengde voorjaarsgroenten. - partjes rozeval aardappel met tijm en zeezout. - Gemengde salade met stukjes ananas, augurk, croutons en kwarteleitjes. Dessert - Drie soorten bavarois met vers fruit en slagroom (meerprijs €5,00p.p.) - Panacotta met frambozen compote (meerprijs €5,00p.p.)
Desserts Desserts
Hapjes deluxe
Luxe catering voor iedereen...
Catering